Hej!

Välkommen till Yogisen.

Utbildad Yogalärare med över tio års erfarenhet.

Yogisen har över ett decenniums erfarenhet inom yoga och meditation. Genom Ashtanga, Vinyasa och Hatha-yoga förenar vi kropp och sinne för att skapa harmoni och balans i varje steg på din personliga resa.

KONTAKTA MIG

Balans för kropp och själ

På Yogisen, under ledning av Malin, en erfaren yogautövare och certifierad lärare, erbjuder vi en mångsidig och tillgänglig yogaupplevelse anpassad till varje individs behov oavsett om du är större, mindre, lång eller kort. Det spelar ingen roll om du är helt nybörjare eller yogat i flera år, alla är välkomna.

Med över tio års erfarenhet inom Ashtanga, Vinyasa och Hatha yoga, fokuserar Malin på att förena kropp och sinne genom medveten rörelse och andning. Vår filosofi är att skapa en välkomnande, stödjande atmosfär som uppmuntrar personlig utveckling och självutforskning.

Oavsett om du söker privata sessioner, onlineklasser, hembesök, grupplektioner, workshops eller företagsyoga, är vårt mål att erbjuda en berikande och helande miljö där du kan växa och finna balans. Yogisen är mer än bara yoga; det är en plats där gemenskapen blomstrar och varje individ kan hitta sin unika väg mot inre lugn och harmoni genom yogans transformerande kraft.

KONTAKTA MIG

Vad kan jag hjälpa dig med

Privat 1on1

Personligt anpassade yogasessioner där Malin guidar dig genom övningar specifikt utformade för dina behov och mål.

Online

Min online 1on1-yoga erbjuder skräddarsydd guidning där endast en internetuppkoppling krävs. Eller om du vill testa en yogaklass på Youtube.

Hembesök

Skräddarsydda yogapass i bekvämligheten av ditt eget hem, perfekt för djupare personlig utveckling och praktik.

Företagsyoga

Anpassade yogasessioner designade för att främja välbefinnande, fokus och samarbete inom arbetsplatser och team.

Klasser

Grupplektioner som erbjuder en gemensam upplevelse av yoga, anpassade för att passa alla nivåer och intressen.

Workshop

Fördjupade sessioner som utforskar specifika aspekter av yoga och meditation, för dem som söker djupare kunskap och praktik.