Yoga

Nytt Ashtanga Yoga-pass på Cloud Nine i Örebro

Malin

Inga kommentarer

Hej kära yogaentusiaster,

Jag är otroligt glad att kunna meddela att jag kommer börja hålla Ashtanga yoga-pass på Cloud Nine i Örebro! Från och med den 14 augusti kommer du att kunna delta i dessa dynamiska och energigivande klasser varje onsdag från kl. 17:00 till 18:15.

Maila mig på [email protected] för att boka din plats redan idag!

Vad är Ashtanga Yoga?

Ashtanga yoga är en traditionell form av yoga som har sina rötter i Indien. Den kännetecknas av sin strukturerade serie av positioner (asanas) och en stark betoning på synkronisering av andning och rörelse. Genom att följa en fast sekvens av positioner kan utövare utveckla både styrka och flexibilitet, samtidigt som de får en djupare förståelse för kroppens potential och begränsningar.

Fördelar med Ashtanga Yoga

Ashtanga yoga erbjuder en mängd olika fördelar som kan hjälpa dig både på jobbet och i ditt privatliv:

  1. Förbättrat fokus: Genom att träna Ashtanga yoga lär du dig att koncentrera dig på din andning och dina rörelser, vilket kan öka din förmåga att fokusera på arbetsuppgifter och dagliga utmaningar.
  2. Minskad stress: Den meditativa aspekten av Ashtanga yoga hjälper dig att släppa stress och spänningar, vilket kan leda till en känsla av lugn och välbefinnande.
  3. Ökad energi: Regelbunden yogaövning kan ge dig mer energi och vitalitet, vilket gör att du känner dig mer alert och redo att ta itu med dagen.
  4. Starkare kropp och sinne: Ashtanga yoga bygger både fysisk styrka och mental uthållighet, vilket kan hjälpa dig att hantera livets påfrestningar med större lätthet.

Vem kan delta?

Oavsett om du är nybörjare eller har praktiserat yoga i flera år är du varmt välkommen att delta i mina klasser. Jag kommer att anpassa passen efter deltagarnas nivå och behov, så att alla kan känna sig inkluderade och utmanade på ett positivt sätt.

Var och när?

När: Onsdagar kl. 17:00-18:15, med start den 14 augusti
Var: Cloud Nine, Örebro

För dig som vill prova på innan klasserna startar, erbjuder jag ett prova på-pass den 12 augusti i Cloud Nine studion, Örebro. Det är ett perfekt tillfälle att få en känsla för vad Ashtanga yoga handlar om och ställa eventuella frågor du har.

För att få mer information, besök Cloud Nine Yoga Studios hemsida.

Jag ser verkligen fram emot att träffa er på mattan och tillsammans skapa en plats för balans, styrka och inre ro. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta mig.

Hoppas vi ses på Cloud Nine!

Namaste

Lämna en kommentar